سعید نارویی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان:
برداشت چای ترش از ۶۳۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان آغاز شد.
شهرستانهای دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، لاشار و فنوج عمده مناطق کشت چای ترش در سیستان و بلوچستان محسوب میشوند.
از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان ۸۰۰ کیلوگرم محصول برداشت میشود، پیشبینی میشود حدود ۵۰۵ تن چای ترش در این استان تولید و به بازار عرضه شود.
سیستان و بلوچستان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است، بیش از ۸۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید میشود.