... امروز: شنبه - 22 آذر - 1404
اخبار سیستان و بلوچستان 27 فروردین 1404 - 8 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

کوچه خبرنگار زیباشهر زاهدان همچنان خاکی؛ مطالبه مردم از شهرداری بی‌پاسخ مانده است

به گزارش پایگاه خبری افق سیستان، اهالی کوچه خبرنگار در منطقه زیباشهر زاهدان از عدم رسیدگی شهرداری به وضعیت نامناسب این کوچه گلایه دارند. این شهروندان می‌گویند با وجود پیگیری‌های مکرر و مراجعات حضوری، تاکنون اقدام مؤثری برای آسفالت این کوچه صورت نگرفته است.

یکی از ساکنان این کوچه در گفتگو با خبرنگار افق سیستان اظهار داشت: «هر بار با اولین بارندگی، کوچه ما به گل‌ولای تبدیل می‌شود و تردد عملاً مختل می‌گردد. بچه‌ها نمی‌توانند به‌راحتی به مدرسه بروند، ماشین‌ها در گل می‌مانند و سالمندان برای رفت‌وآمد با مشکل جدی مواجه هستند.»

ساکنان این منطقه همچنین عنوان کرده‌اند که در حالی که بسیاری از کوچه‌های مجاور آسفالت شده‌اند، کوچه خبرنگار همچنان از نگاه شهرداری دور مانده و این موضوع باعث نارضایتی گسترده بین اهالی شده است.

همچنین ساکنان کوچه خبرنگار در منطقه زیباشهر زاهدان از پارک خودروهای سنگین در این کوچه گلایه دارند و آن را عامل ایجاد مشکلات متعدد برای تردد و ایمنی شهروندان می‌دانند.

یکی از ساکنان در این خصوص گفت:«تردد در کوچه با وجود خودروهای سنگین به سختی انجام می‌شود. نه تنها فضای کوچه محدود شده، بلکه این خودروها باعث ایجاد خطراتی برای کودکان و سالمندان می‌شوند.»

اکنون، شهروندان منطقه از مسئولان شهری و به‌ویژه شهرداری زاهدان درخواست دارند که با نگاه عدالت‌محور و بر اساس اولویت‌های واقعی، نسبت به آسفالت‌ریزی کوچه خبرنگار در زیباشهر اقدامات لازم را هر چه سریع‌تر انجام دهند.

افق سیستان پیگیر پاسخ مسئولان در این خصوص خواهد بود.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *