... امروز: جمعه - 15 خرداد - 1405
اخبار سیستان و بلوچستان 12 مهر 1404 - 8 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

شیرین‌سازی آب ژرف سیستان فاقد صرفه اقتصادی

فرهاد شهرکی اظهار کرد: حفر چاه‌های ژرف در سیستان یک پروژه تحقیقاتی بود که بودجه نسبتاً خوبی هم به آن اختصاص داده شد و به دنبال آن سه حلقه چاه ژرف در منطقه حفر شد.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آخرین اطلاعاتی که درباره این پروژه دارد مربوط به یک هفته قبل است، گفت: متاسفانه پمپ‌های آب این چاه‌ها که با هدف انتقال آب به سطح زمین در عمق حدود 400 تا 500 متری نصب شده بود، به دلیل دمای زیاد و شرایط سخت زیر زمین سوخته‌اند و در این راستا پیگیری زیادی انجام شد که بتوانیم این پمپ‌ها را توسط جرثقیل و دکل از عمق زمین خارج و برای تعمیرات به تهران ارسال کنیم که در این راستا یکی از این پمپ‌ها حدود یک ماه قبل تعمیر و در عمق 400 متری زمین در چاه ژرف شهر «ادیمی» نصب شد که آورد آب آن در حال حاضر حدود 20 لیتر بر ثانیه است.

وی با اشاره به اینکه آب خروجی از چاه دمای نسبتاً بالا و شوری بسیار زیادی دارد، افزود: شرکت دانش بنیان بخش خصوصی که در ابتدای کار در منطقه حضور داشت و آب خروجی از چاه ژرف را به واسطه نصب تجهیزاتی شیرین‌سازی می‌کرد، به دلیل شوری زیاد و دمای بالای آب که موجب می‌شود شیرین‌سازی آن فاقد صرفه اقتصادی باشد، حاضر به ادامه کار نیست و در این راستا تلاش داریم شرکت‌های دیگری را پیدا کنیم تا آب خروجی چاه را به آب شرب تبدیل کنند تا بتواند بخشی از نیاز آب شهر ادیمی را تأمین کند.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین داغ