... امروز: یکشنبه - 26 مهر - 1405
اخبار سیستان و بلوچستان 07 مهر 1405 - 3 هفته پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

برگزاری نخستین جشنواره ماهی در زابل

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زابل از برگزاری نخستین جشنواره ماهی در روستای محمدآباد هراتی خبر داد و گفت: در مجموع ۲۱ ظرفیت گردشگری با ۳۱۴ تخت اقامتی در این شهرستان فعال است.
صادق میرحسینی اظهار کرد: به مناسبت هفته گردشگری برنامه‌های متنوعی در شهرستان زابل پیش‌بینی شده که مهمترین آن برگزاری نخستین جشنواره ماهی با هدف معرفی ظرفیت‌های آبزیان و احیای بخشی از سنت‌ها و فعالیت‌های مرتبط با ماهی در منطقه است.

وی افزود: این جشنواره با هماهنگی معاون فرماندار زابل و پس از برگزاری نشست‌های مربوط، برای نخستین بار روز شنبه ۱۱ مهرماه در روستای محمدآباد هراتی بخش کرباسک برگزار خواهد شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زابل ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های هفته گردشگری، برگزاری برنامه شاهنامه‌خوانی در روز پنجشنبه در موزه مردم‌شناسی سیستان است که با هدف معرفی فرهنگ و ادبیات کهن منطقه برگزار می‌شود.

وی برگزاری نشست توسعه گردشگری با حضور سرمایه‌گذاران و مدیران مرتبط با حوزه گردشگری شهرستان، ورزش صبحگاهی در یکی از مجموعه‌های گردشگری و برنامه‌های فرهنگی و معرفی ظرفیت‌های صنایع دستی را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در هفته گردشگری عنوان کرد.

میرحسینی گفت: غرفه‌های صنایع دستی ایجاد شده در ورودی شهر نیز با حضور مسئولان افتتاح خواهد شد و در مجموع حدود ۱۰ عنوان برنامه شامل نشست، دیدار، جشنواره و برنامه‌های فرهنگی و گردشگری در این هفته اجرا می‌شود.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عناوین داغ