به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افق سیستان ،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشرفیان امام جمعه شهرستان نیمروز در نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان حرفهای بی تعارف و صریح و مقتدرانه ای را مطرح نمود که قطعاً به مزاج خیلیها خوش نیاید و درست است که تلخ است اما حق است و حق
نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان نیمروز به امامت حجت الاسلام والمسلمین اشرفیان امام جمعه شهرستان نیمروز برگزار شد و امام جمعه این شهرستان این بار پرشور تر و بی تعارف تر از هفته های گذشته سخنان و حرفهای دقیق و صریح و بجایی را مطرح نمود و به واقع درد مردم مظلوم این دیار را در تریبون نماز جمعه فریاد زد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افق سیستان حجت الاسلام والمسلمین اشرفیان با اشاره به مشکلات بحرانی سیستان گفتند :
♦️در چند روز اخیر سیستان یکی از سیاه ترین و بحرانی ترین روزها و ایام را سپری کرد که در نوع خودش بی سابقه بود هم سرمای سوزان منفی ۱۰ درجه و هم سخت ترین طوفان های مهیب شن و ماسه بادی، و بارانی از خاک آسمان منطقه را فرا گرفته بود و مردمی که چون از قبل اطلاع رسانی خوبی نشده بود در تحیر و سرگردانی نمی دانستند که باید در کدام صف استان بایستند.
♦️صفحه بنزین و نانوایی و کپسول گاز کم بود صف نفت و اورژانس بیمارستان هم اضافه شد و این شرایط بسیار سخت و بحرانی که باران شن ریزه ها آسمان آفتابی را برای مردم تیره و تار کرد به معنای حقیقی کلمه مردم در خانه ها حبس شدند و بدون ماسک در خانه نمی توانستند نفس بکشند عمق فاجعه در سیستان با هیچ نقطه دیگری قابل قیاس نیست و با گفتن،حق مطلب ادا نمی شود باید اینجا زندگی کرد و با تمام وجود این شرایط را تجربه و لمس کرد که بفهمیم مردم در این منطقه چی می کشند اینجا باید مدیریت ستاد بحران و مسئولین منطقه حضورشان خیلی پررنگ تر از همیشه دیده شود باید ستاد مدیریت بحران کشور در سیستان مستقر شود وضعیت سیستان فوق بحرانی ست و میبایست فکر و تدبیر اساسی کرد مردم زیر این طوفان های شن و ماسه دارند می میرند بیماریهای مزمن قلبی ریوی و تنفسی دیگر نایی برای مردم نگذاشته است مردم را زمین گیر کرده چند سال است که پشت سرهم سیستان آلوده ترین شهر جهان اعلام می شود چون میزان آلودگی و آلایندگی بسیار فراتر از بحران است اگرچه بعضی نمی خواهند این کسب مقام رتبه اول سیستان در دنیا،علنی شود چرا برای اینکه مدیریتشان زیر سوال می رود برای اینکه برایشان هزینه دارد اگر قانون است که وقتی بحران آلودگی و آلایندگی هوا به یک حدی برسد که قابل زندگی کردن نیست و یا باید شهر، تخلیه و خالی از سکنه شود و یا این که کلیه خدمات عمومی در آن منطقه رایگان بشود چرا در سیستان اجرایی نمی شود و چرا زندگی کردن در سیستان حتی درمان هزینه بیشتری دارد آیا بدتر از این شرایط وجود دارد؟
♦️بله بالاتر از سیاهی رنگی وجود دارد و آن رنگ تیره و تار آسمان این روزهای سیستان است که هم قهر طبیعت و هم قهر و کوتاهی مسئولین زندگی را بر مردم سخت و بحرانی کرده است.
♦️تشکر می کنم از استاندار محترم که همکاری نمودند تا فرمانداران حوزه سیستان بتوانند با هم تصمیم واحد بگیرند اما وقت آن رسیده استانداری ویژه اختیارات ویژه از دولت داشته باشد تا در سطح ملی بتواند برای منطقه سیستان تصمیمگیری کند و از این بحران مردم را نجات بدهد.
♦️وقت آن رسیده است از ستاد مدیریت بحران استان خواسته شود غیر از تعطیل کردن ادارات و مدارس تدبیر جدی و اساسی برای منشا طوفان های خاک اعمال کنند و علاج درمان را قبل از وقوع باید کرد.
♦️وقت آن رسیده است که ستاد مدیریت بحران کشور و بعضی از مسئولین ما که در تهران نشسته اند و فقط از دور ابراز تاسف و همدردی میکنند و گاهی عکسی از چهره مبارکشان می فرستند چند روزی تشریف بیاورند در سیستان با خانواده محترم زندگی کنند و بعد بر اساس آنچه مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند تصمیم گیری نمایند.
♦️وقت آن رسیده است مدیرانی که سالهاست در حاشیه امن اند و راحت طلب اند و پاسخگوی هیچکس اعم از مردم و مسئولین نیستن از مدار مسئولیت در این نوع استان محروم و پهناور حذف شوند مثل مدیرکل مخابرات مثل شرکت نفت و مثل فرمانده ارتش زابل در موضوع طرح رزاق.
♦️از آن طرف مسئولینی که همیشه در دسترس و درنهایت کرامت پاسخگوی مردم هستند مورد تقدیر و تکریم قرار بگیرند مثل اداره برق.
♦️هفته پیش هم عرض کردیم شرکت نفت ،نفت مردم را به موقع تحویل نمی دهد و مردم مدام تماس میگیرند و گلایه دارند در این سرمای سوزان نفس گیر و استخوان سوز که سوخت مردم به دادشان نرسد و جان مردم درخطر است بعد هیچ ارزشی ندارد، مدیرشرکت نفت پاسخگوی مردم باشد ضعف عملکرد و مدیریت شرکت نفت در این سرمای زمستان بیشتر مردم را آزار میدهد.
♦️از مدیر کل محترم صدا و سیمای استان که اولین مدیر بومی سازمان است و باید دلسوزتر از دیگران باشد،انتظار می رود این صدای خسته مردم را و شرایط فوق بحرانی سیستان را فراتر از زاهدان برساند به پایتخت و سطح ملی برساند.
♦️مگر رسانه ملی نیست؟ چطور میشود کوچکترین اتفاق در دیگر نقاط در شبکه های ملی و سراسری پخش میشود و توجه همه مسئولین رابه خود جلب میکند،اینجا مردم زیر خاکها و طوفانها واقعاً دارند میمیرند. چرا سیستان در اینجا هم سهمی ندارد و فقط یک گزارش مختصر در شبکه استانی پخش میشود و در شبکه سراسری هیچ خبری و دغدغه ای نیست،اگر امروز به اوضاع سیستان توجه نشود و تدبیر اساسی نگردد، سیستان را باید به عنوان شهرسوخته دوم تحویل بگیرید.
♦️مسئولین محترم این تنگه احدی را که به شما سپردند، درحال تخلیه و نابودی است،برای بحران بی آبی سیستان تدبیر شود،کمربند سبزی که قراربود در منطقه ایجاد بشود به کجا رسید ، باید خسارات مردم که بعضی خسارتهای زیادی دیدند،در این شرایط سخت جوی و در این شرایط سخت اقتصادی پیگیری و پرداخت شود.