🔻 استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تا سه هفته دیگر اتصال بزرگراهی منطقه سیستان با مرکز استان به طول ۲۰۰ کیلومتر برقرار می شود.
🔺منصور بیجار امروز جمعه در جریان بازدید از عملیات ساخت قطعه ۲ بزرگراه زابل به زاهدان به عنوان تنها قطعه باقیمانده از این محور افزود: در چند سال اخیر شتاب گسترده ای به ساخت بزرگراه های استان داده شده است و در مسیر سیستان نیز این شتاب باعث توفیقات موثری شد به گونه ای که ۱۱۰ کیلومتر بزرگراه با ۲ پل نهراب وشیله به اتمام رسید.
🔺 وی ادامه داد: در حال حاضر در تنها قطعه باقیمانده در حال اقدامات نهایی کار هستیم تا در چند هفته آیند کار اتصال بزرگراهی زابل به زاهدان به طور کامل تمام شود.
🔺استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: به یقین یکی از مهمترین پروژه های منطقه شمال استان بزرگراه «زابل _زاهدان» است که مدت زیادی معطل مانده بود و خداوند توفیق داد که توانستیم طی این مدت کار را تمام کنیم.
🔺بیجار با بیان اینکه ساخت این پروژه به جهت کم آبی، دمای بالا و طوفان های ۱۲۰ روزه با مشکلات فراوانی همراه بود، افزود: از تمام کارگران، مهندسان و پیمانکاران وتمام کسانی که ما را در اتمام این پروژه مهم یاری رساندند، قدردانی میکنم.