... امروز: شنبه - 16 خرداد - 1405
اخبار سیستان و بلوچستان 10 فروردین 1404 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ است

خلیل احمد سلامی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به در حال اجرا بوده طرح کالابرگ الکترونیکی در سطح کشور، گفت: این طرح جدید سه ویژگی دارد،‌ اعتبار آن بالا رفته و شهروندان به ازای خرید پولی پرداخت نخواهند کرد،‌ انتقال اعتبار از مرحله اول به مرحله دوم میسر بوده و مردم می‌توانند همه اعتبار کالابرگ را از حداقل سه قلم کالا از مجموع ۱۱ کالای اساسی درنظرگرفته شده در طرح خریداری کنند.

اعتبار این طرح برای سه دهک اول تا سوم به اعضای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک های چهار تا هفت برای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

به منظور تسهیل در فرایند آگاهی از موجودی اعتبار طرح کالابرگ اسفند ماه، امکان از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و برنامه «شما» میزان موجودی از طریق سرشماره V.Refah برای سرپرستان خانوار پیامک می شود.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *