... امروز: جمعه - 15 خرداد - 1405
اخبار سیستان و بلوچستان 04 دی 1403 - 1 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

برگزاری جشن ولادت حضرت زهرا(س) با اجرای مسابقات ورزشی در زابل

جشن ولادت حضرت زهرا(س) به همراه برگزاری مسابقات ورزشی ویژه بانوان جامعه کار و تولید در زابل برگزار شد.

به گزارش افق سیستان، به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و هفته گرامیداشت مقام زن و مادر، مراسم جشنی ویژه بانوان جامعه کار و تولید زابل در سالن ورزشی واقع در فنی و حرفه ای خواهران این شهرستان، برگزار شد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی زابل در این مراسم، گفت: بانوان باید با الگو گیری از سیره و سبک زندگی حضرت زهرا(س)، زندگی فاطمی داشته باشند و به نحو بسیار خوبی تربیت فرزندان خود را انجام دهند.
مجتبی زاده میر، بیان کرد: انبیاء، ائمه اطهار(ع)، معصومین، شهدا و بزرگان بهترین افراد برای الگو گیری سبک زندگی هستند و باید با بررسی نوع و سبک زندگی آنان، بهترین بهره را برده و آخرتمان را نیز تضمین کنیم.
وی تصریح کرد: یکی از وظایف اصلی بانوان، تربیت صحیح فرزندان است و در این مسیر، زندگی حضرت زهرا(س)، بهترین الگو برای این قشر محسوب می شود.
این مسوول تصریح کرد: در حوزه جامعه کارگری، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تمام توان، در تلاش است تا امورات را تسهیل و در رفاهیات و سلامت فعالان جامعه کار و تولید گام بردارد.
شایان ذکر است مولودی خوانی، تجلیل از بانوان همنام با نام و القاب حضرت زهرا(س)، برگزاری مسابقات دارت، طناب کشی و غیره از دیگر برنامه های این مراسم بود.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *