... امروز: سه‌شنبه - 02 تیر - 1405
اخبار سیستان و بلوچستان 27 خرداد 1405 - 7 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

جمع‌آوری ۴۱ انشعاب غیرمجاز آب در زاهدان

معاون مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از شناسایی و جمع‌آوری ۴۱ فقره انشعاب غیرمجاز آب در زاهدان خبر داد و گفت: این اقدام موجب بازگشت ماهانه ۴۵ هزار مترمکعب آب به شبکه توزیع آب شهر و کاهش بخشی از فشار وارد بر منابع آبی مرکز استان شده است.

محمدحسین افشاری ۲۶ خرداد در کارگروه آبرسانی استان اظهار کرد: در جریان پایش‌های انجام شده، ۴۱ فقره انشعاب غیرمجاز آب در نقاط مختلف زاهدان شناسایی و جمع‌آوری شد که نتیجه آن بازگشت ماهانه حدود ۴۵ هزار مترمکعب آب، معادل ۱۷ لیتر بر ثانیه، به شبکه توزیع آب شهر بوده است.

وی بیان کرد: از مجموع انشعابات غیرمجاز کشف شده، ۳۰ مورد برای آبیاری فضای سبز، یک مورد مربوط به کارواش و ۱۰ مورد نیز در بخش مصارف خانگی مورد استفاده قرار می‌گرفت این برداشت‌های غیرقانونی در شرایطی انجام می‌شد که شبکه آبرسانی زاهدان با محدودیت منابع و افزایش تقاضا در ماه‌های گرم سال مواجه است.

معاون مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آثار منفی انشعابات غیرمجاز بر تأمین آب آشامیدنی شهروندان خاطرنشان کرد: برداشت غیرقانونی آب علاوه بر تضییع حقوق مشترکان قانون‌مدار، موجب افت فشار شبکه، افزایش هدررفت آب و ایجاد اختلال در روند توزیع عادلانه آب می‌شود؛ موضوعی که در شرایط تنش آبی می‌تواند مشکلات بیشتری برای شهروندان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه زاهدان در زمان اوج مصرف با کمبود حدود هزار لیتر در ثانیه آب روبه‌رو است، تصریح کرد: مدیریت صحیح منابع موجود و جلوگیری از هرگونه برداشت غیرمجاز، یکی از مهم‌ترین راهکارهای عبور از فصل گرما و حفظ پایداری خدمات آبرسانی به شمار می‌رود در واقع بازگشت ۱۷ لیتر آب در ثانیه به شبکه اگرچه تمام نیاز شهر را پوشش نمی‌دهد اما در شرایط فعلی اقدامی مؤثر برای کاهش بخشی از کسری آب محسوب می‌شود.

افشاری با اشاره به همزمانی فصل گرما و برگزاری آیین‌های عزاداری ماه محرم، از شهروندان خواست با رعایت الگوی مصرف و پرهیز از مصارف غیرضروری، صنعت آب را در تأمین پایدار آب آشامیدنی همراهی کنند. اگر هر مشترک تنها ۲۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی کند، بخش قابل توجهی از کمبود موجود جبران و امکان توزیع عادلانه‌تر آب در سطح شهر فراهم خواهد شد.

وی انشعابات غیرمجاز آب، همکاری در حفظ منابع آبی و توجه به توصیه‌های مدیریت مصرف را از مهم‌ترین عوامل کاهش تنش آبی در زاهدان دانست و گفت: صیانت از شبکه توزیع آب و مقابله با برداشت‌های غیرقانونی با جدیت ادامه خواهد داشت.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *