... امروز: شنبه - 16 خرداد - 1405
اخبار سیستان و بلوچستان 02 دی 1404 - 5 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

صادرات کالا در چابهار از مرز یک میلیون تن عبور کرده است

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: میزان بارگیری کالاهای صادراتی از بندر شهید بهشتی چابهار در هشت ماه سالجاری با رشد ۶۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از مرز یک میلیون تن عبور کرده است.

قاسم عسکری‌نسب این جهش صادراتی را نتیجه مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ دانست و افزود: افزایش ظرفیت اسکله‌های صادراتی، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، تسهیل فرآیندهای گمرکی و اجرای برنامه‌های هدفمند بازاریابی، بستر لازم برای افزایش سهم چابهار در صادرات غیرنفتی کشور را فراهم کرده است.

به گفته وی، ایجاد و تثبیت خطوط منظم کشتیرانی فله و کانتینری به بنادر مهم هند، چین و امارات متحده عربی، مسیر صادرات کالا از جنوب شرق کشور به بازارهای هدف را کوتاه‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر کرده است.

عسکری‌نسب با اشاره به ارتقای جایگاه بندر شهید بهشتی در رتبه‌بندی کشوری گفت: این بندر که سه سال پیش در جایگاه هفتم عملیات کانتینری کشور قرار داشت، اکنون با جهشی چهار پله‌ای به رتبه سوم رسیده و به یکی از بنادر اصلی کانتینری ایران تبدیل شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: بندر شهید بهشتی در این دوره زمانی، با ثبت رشد قابل توجه در بخش‌های کالای عمومی، فله خشک، فله مایع و کانتینری، موفق شده رتبه سوم کشوری را در مجموع عملیات تخلیه و بارگیری به خود اختصاص دهد؛ جایگاهی که سه سال پیش، رتبه هفتم بود.

وی خاطرنشان کرد: موقعیت ژئوپلیتیکی خاص چابهار، در کنار دسترسی مستقیم به اقیانوس هند و معافیت‌های رقابتی هزینه‌ای، این بندر را به یکی از گزینه‌های جذاب برای شرکت‌های لجستیکی و تجاری منطقه تبدیل کرده است.

نویسنده
ofoghesi_stan
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی فحش و افترا به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • موارد درگیری با کاربران در پاسخ به نظرات دیگر کاربران پذیرفته نمی‌شود.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *